Cealaltă alegere agreată, pe lângă brățările din silicon inscripționate, este cea a brățărilor gravate sau imprimate în relief.

În cazul brățărilor gravate, elementele grafice sunt săpate în suprafața brățărilor, iar la imprimarea în relief ies deasupra suprafeței. Culoarea elementelor grafice în cazul acestor proceduri coincide cu cea a brățării. Dacă doriți să scoateți în evidență textul/logo-ul, atunci la cerere se poate folosi procedeul de umplere cu culoare sau imprimarea în relief cu o culoare.

Deoarece fabricarea acestor brățări se efectuează în totalitate pe baza cererilor individuale ale clienților, culoarea de bază poate să fie orice culoare PMS.

De ce să comandați brățări din silicon?

Brățările din silicon reprezintă unul dintre instrumentele cele mai eficiente și rentabile promoționale și de marketing, care pot fi folosite în mai multe feluri. Printre scopurile de utilizare ale acestui tip se găsesc atragerea atenției, exprimarea sprijinului, organizarea de colecte.

Datorită elasticității și durabilității, brățările din silicon sunt ideale pentru a fi purtate și utilizate mai mult timp. Brățările noastre din silicon, numite des și brățări din cauciuc, sunt fabricate din silicon 100% (fără conținut de latex sau plumb) și rezistă la căldură, chimicale și la lumina UV.

Purtarea brățărilor din silicon de o anumită culoare exprimă sprijin și angajament legat de o cauză sau grup, cum ar fi: angajamentul pentru lupta împotriva cancerului de sân este exprimat prin accesorii de culoare roz, iar împotriva endometriozei prin accesorii de culoare galben.
Oamenii sunt înclinați să poarte brățările chiar și după terminarea evenimentului dacă le plac implementarea și scopurile acestuia. Ținând cont de acestea, brățările din silicon pot fi incluse ca instrumente promoționale rentabile și conștientizante într-o campanie de marketing bine organizată, putând conferi acesteia, ca element strategic, o apariție de lungă durată.

.

Nu ați găsit produsul căutat? Puteți comanda brelocuri din silicon din culorile disponibile în stoc care sunt livrate în timp extrem de scurt. Dacă doriți culori individuale sau alte procedee de aplicare a logo-urilor, atunci contactați-ne la adresa xxx și vă vom ajuta în găsirea soluțiilor corespunzătoare pentru dumneavoastră.

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!