Brățări textile

Sunt brățări personalizate de acces la festivaluri, au termene scurte de execuție și pot fi comandate într-o gamă largă. Fie că este vorba despre brățări cu închidere capsă din plastic sau cele cu inel din aluminiu ori de brățări de acces la festivaluri, cu cip RFID, noi vi le livrăm în termen de o săptămână în orice model cu grafică full color!

Brățări textile cu inel din aluminiu

Brățări textile cu inel din aluminiu

Recomandăm acest tip de brățări pentru controlul accesului la festivaluri, evenimente, tabere. Având inscripții durabile și extrem de rezistente la spălare și uzură, acest tip de brățări reprezintă soluția excelentă pentru evenimente de durată mai lungă. Brățările pot fi purtate mai mulți ani ca amintiri plăcute.

Brățări textile cu inel din plastic

Brățări textile cu inel din plastic

Recomandăm brățările textile cu inel din plastic exclusiv pentru festivități, evenimente unde sistemul de închidere nu este intens solicitat și nici nivelul ridicat de siguranță nu este o cerință de bază. Este alegerea excelentă pentru ștranduri, workshop-uri.

Brățări textile cu clips din plastic

Brățări textile cu capsă din plastic

Datorită imprimării full color, brățările textile premium, fabricate individual, pot fi personalizate în totalitate, iar cu închizătorul cu clips, brățările pot fi așezate comod și rapid la încheietura mâinii purtătorului. Diametrul brățărilor poate fi reglat ușor datorită găurilor.

Brățări textile cu cip RFID

Brățări textile cu RFID

Apariția tehnologiei RFID (identificare prin radiofrecvență) a schimbat în totalitate funcționarea festivalurilor și parcurilor acvatice. Brățările cu cip RFID oferă modalități de plată fără numerar, micșorează timpul de așteptare și asigură condiții eficiente de intrare.

szövött fesztivál karszalag olcsón

Brățări textile țesute

Brățările textile țesute, realizate individual permit accesul estetic și elegant. Ele pot fi comandate cu clemă de metal, clips sau inel din plastic. Varianta cu cip RFID este alegerea ideală pentru festivaluri.

prémium fogó textil karszalaghoz piros

Clește

Sunt clești speciali pentru închiderea brățărilor textile cu inel din alumininu. Cu ajutorul lor, închiderea inelelor de aluminiu poate fi executată sigur și rapid. Acești clești reprezintă soluția comodă și simplă cu care siguranța în cadrul evenimentului / festivalului poate fi mărită.