Brățări speciale din silicon:

Brățări din silicon în totalitate pe baza ideilor individuale. Fie că este vorba despre o inscripție full color, de formă specială, dimensiuni personalizate sau folosirea a mai multor culori în cadrul unei brățări, vă invităm să vă prezentați ideile și noi vă ajutăm să le realizați.

Dimensiunile brățărilor:


Dimensiuni opționale: 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 202, 210, 230 mm

Dimensiuni standard pentru adulți (202 x 12 x 2 mm) și copii (180 x 12 x 2 mm) în gamă largă de culori, disponibile și în stoc
Lățimi opționale: 5, 6, 12, 19, 25 mm (Lățimea standard a brățărilor: 12 mm)

 

 

Forme speciale:


Logo-urile/mesajele ies în evidență și atrag mai bine privirea prin intermediul brățărilor din silicon de formă individuală.

Forme de prezentare ale brățărilor:


Monocolor: pot fi comandate în orice culoare PMS.

Segmentate: brățările din silicon au 2 sau mai multe culori (în cazul celor cu 2-3 culoare se poate rezolva ca brățările să fie alcătuite din fâșii de aceeași mărime).

Marmorate: prin aranjarea aleatorie a culorilor apare un model marmorat pe brățări (în acest caz nu putem garanta ordinea precisă și potrivirea dimensiunilor părților colorate).


Cu strat dublu: culoarea stratului interior este culoarea brățărilor. Pe exterior, se aplică o altă culoare în așa fel încât inscripția apare în culoarea de bază a brățărilor.

Cu dungi orizontale: în acest caz, brățările sunt alcătuite din elemente de culori diferite. Din cauza îmbinării apar inegalități superficiale, astfel posibilitățile de aplicare a logo-urilor sunt limitate.

Alte opțiuni:


Glow in the dark : se recomandă în cazul brățărilor de culoare deschisă, iar brățările luminează în întuneric.
Sclipitoare :  în materialul de bază al brățărilor se adaugă mică.
Reactiv UV: brățările se decolorează sub acțiunea luminii UV.

Metode de personalizare:

Cu inscripționare : se poate cere inscripționare cu 1 sau mai multe culori, respectiv inscripționare full color.


Gravare : Inscripția/logo-ul sunt săpate în suprafață, astfel se obține efect ”adâncit”.

Gravare și umplere cu culoare : elementele săpate în suprafața brățărilor sunt umplute cu 1 sau mai multe culori, astfel se evidențiază și mai mult inscripția/logo-ul.

Imprimare în relief: textul/logo-ul ies deasupra suprafeței.

Imprimare în relief cu culoare : grafica ieșită deasupra suprafeței brățărilor este colorată.

Dacă nu sunteți sigur de tipul de brățări de care aveți nevoie, atunci contactați-ne la adresa hello@bratarifestival.ro și vă vom ajuta să alegeți soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

    Adresa e-mail și numărul de telefon vor fi folosite doar pentru a vă contacta!