Brățări din Tyvek (hârtie)

Tipul cel mai răspândit de brățări care se folosește pentru intrarea și identificarea clienților în cluburi, parcuri acvatice, festivaluri, evenimente sportive și petreceri.

vip papír karszalag strand 3/4"

Brățări din Tyvek ¾” (hârtie)

Tipul cel mai răspândit de brățări folosite pentru intrarea și identificarea clienților. Ne putem întâlni cu ele în cluburi, parcuri acvatice și petreceri. Datorită raportului preț-valoare excelent și a impermeabilității depline, acest tip de brățări este folosit cu precădere pentru controlul accesului clienților la ștranduri, parcuri acvatice, festivaluri și cluburi.

vip karszalag stubos papír karszalag

Brățări din Tyvek 1” cu cupon de control (hârtie)

Cupoanele detașabile pot fi folosite pentru organizarea tombolelor, ca bilete pentru vestiar și bon de băuturi. Cupoanele pot fi considerate și ca documente contabile.
Brățările din Tyvek, cu un cupon de control pentru identificarea clienților sunt recomandate mai ales pentru evenimente, festivaluri cu durata de 1-3 zile.

vip karszalagok 1" papír

Brățări din Tyvek  1” (hârtie)

Suprafață imprimabilă mai mare cu cheltuieli suplimentare minime! Inscripții spectaculoase, logo-urile mari ale sponsorilor, posibilități nenumărate. Brățările sunt impermeabile în totalitate, de aceea ele se folosesc cu precădere pentru controlul accesului în ștranduri, parcuri acvatice, festivaluri și cluburi datorită raportului preț-valoare excelent și a suprafeței mari imprimabile.

vip karszalagok - karszalag24.hu

Brățări din Tyvek Full Color

Imprimarea brățărilor fără limite! Brățările folosite în cadrul unui eveniment pot fi individualizate prin imprimarea fotografiilor și imaginilor colorate. Produsul finisat oferă cea mai bună calitate foto, iar rezultatele depind doar de fantezia dumneavoastră! Brățările de acest tip reprezintă o bună soluție pentru cluburi, festivaluri, ștranduri, grădini zoologice, respectiv pentru toate locațiile unde reprezentarea fidelă culorii a logo-urilor sponsorilor este importantă.

vip karszalagok full color karszalag24.hu

Brățări din Tyvek cu modele

Datorită modelelor individuale, brățările pot exprima atmosfera petrecerilor, evenimentelor fie că este vorba despre o petrecere de Crăciun, o aniversare a zilei de naștere sau chiar o petrecere de Paște. Vă livrăm imediat din stocul nostru brățările gata personalizate pentru dumneavoastră!

vonalkódos karszalag gyártás

Brățări Tyvek cu cod de bare:

Doriți să măriți siguranța la intrare? Cu brățările cu cod de bare se pot soluționa în mod extrem de simplu asigurarea diferitelor drepturi și distingerea privilegiilor.

papír rfid karszalag gyártás

Brățări din Tyvek cu RFID

Apariția tehnologiei RFID (identificare prin radiofrecvență) a schimbat în totalitate funcționarea festivalurilor și parcurilor acvatice. Brățările cu cip RFID oferă modalități de plată fără numerar, micșorează timpul de așteptare și asigură condiții eficiente de intrare.