Brățări de identificare
Brățările de intrare facilitează evidențierea numărului de oaspeți sosiți la eveniment. Recomandăm patru tipuri de brățări și combinațiile lor pentru a fi utilizate în cadrul evenimentelor.

Brățări din Tyvek:  

Ele sunt fabricate din DuPont Tyvek®, un material impermeabil și rezistent la rupere. Datorită părții cu adeziv de unică folosință, brățările pot fi ajustate ușor pentru a se potrivi la încheietura mâinii. Brățările sunt înseriate, astfel se poate urmări numărul oaspeților participanți.

Brățările pot fi inscripționate cu o culoare sau full color. La cerere, pe brățări se pot aplica coduri QR sau individuale de bare.

Brățări din plastic:

Brățările noastre din plastic sunt alcătuite din straturi speciale de polietilenă și poliester, astfel ele asigură o purtare comodă pe încheietura mâinii. Brățările din plastic sunt impermeabile și rezistente la rupere. Datorită sistemului de închidere din plastic, brățările pot fi ajustate ușor pentru a se potrivi la încheietura mâinii. Sistemul de închidere împiedică transferul și refolosirea brățărilor. Se pot livra cu inscripționare full color, respectiv și cu coduri individuale QR sau de bare. l

Brățări din Vinyl

Brățările noastre din vinyl au cea mai lungă durată de viață. Ele sunt fabricate din trei straturi. Stratul de sus este din vinil neted și inscripționabil, cel de mijloc, un strat semidur ce asigură păstrarea formei brățării, iar stratul de jos, care intră în contact cu pielea, asigură purtarea comodă. Clema din plastic de unică folosință asigură ca brățările să nu fie transferabile.

Brățări textile:

Tipul de brățări cunoscut de la festivaluri. De multe ori, purtătorii păstrează aceste brățări mai mulți ani evocând clipele de neuitat ale party-urilor de vară.
Pe aceste brățări se pot imprima printuri color de calitate fotografică, la cerere pot fi înseriate. Le livrăm cu trei variante de sisteme de închidere: brățări textile cu clemă de metal care sunt fixate pe încheietura mâinii cu ajutorul unui clește special, respectiv brățările textile cu inel de plastic și cele cu clips de plastic care sunt și ele agreate. textil karszalagok fém zárral, aműanyag hengerzárral illetve a műanyag pattintós zárral szerelt textil karszalagok is.

Brățări cu cip RFID:

Brățări cu cip RFID:
Toate tipurile de brățări enumerate mai sus pot fi înzestrate cu cip RFID. Tehnologia RFID simplifică accesul și manipularea drepturilor participanților și poate fi folosită și la plățile fără numerar.