Brățări din plastic

Folosirea brățărilor din plastic se recomandă la evenimente de mai multe zile. Asigură  purtare comodă oaspetilor.

műanyag belépőkarszalag budapest rndelés

Brățări Soft Plastic

Brățările Soft Plastic sunt confecționate din material moale și durabil. Ele se utilizează în mod preferențial ca bilete sau abonamente de intrare în cadrul festivalurilor, pentru distingerea clienților all inclusive în hoteluri sau pentru identificarea participanților în tabere de vară.

vip karszalagok budapest rendelés holografikus

Brătări din plastic Holographic

Dacă doriți într-adevăr soluții speciale sau să vă impresionați oaspeții, atunci alegeți brățările noastre holografice! Ele sunt confecționate din material special, de aceea suprafața lor strălucește. Sunt produse foarte spectaculoase și îndrăgite de clienții noștri.

Műanyag Szélesfejű karszalag budapest

Brățări din Vinyl Wide Face

Folosirea acestui tip de brățări se recomandă acolo unde nivelul ridicat al siguranței este o cerință fundamentală sau dacă evenimentul organizat durează mai multe zile. Ele sunt utilizate în mod preferențial la evenimentele sportive, festivaluri și concerte mai mari.

kuponos műanyag karszalag budapest 5 kupon

Brățări din plastic cu 5 cupoane de control

Brățările cu 5 cupoane de control oferă multiple posibilități de utilizare, de ex.: promovarea produselor alimentare și a băuturilor, utilizarea serviciilor. Aceste brățări sunt foarte agreate în cadrul evenimentelor corporative, în hoteluri all inclusive și în workshop-uri.

rfid karszalag gyártás

Brățări din plastic cu  RFID

Apariția tehnologiei RFID (identificare prin radiofrecvență) a schimbat în totalitate funcționarea festivalurilor și parcurilor acvatice. Brățările cip RFID oferă modalități de plată fără numerar, micșorează timpul de așteptare și asigură condiții eficiente de acces.

3 kuponos műanyag karszalag budapest rendelés

Brățări din plastic cu 3 cupoane de control

Brățările cu 3 cupoane de control oferă multiple posibilități de utilizare, de ex.: promovarea produselor alimentare și a băuturilor, utilizarea serviciilor.

10 kuponos vinyl karszalag budapest rendelés

Brățări din plastic cu 10 cupoane de control

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.