Brățări pentru spitale

Recomandăm acest tip de brățări speciale pentru a fi folosite în spitale, clinici private și unități sanitare. Cu ajutorul lor, pacienții pot fi identificați ușor..

kórházi karszalag rendelés

Brățări din Tyvek 3/4 pentru spitale

Pe acest tip de brățări inscripționabile se pot nota numele, data nașterii, numele mamei și numărul de asigurare socială al pacientului, astfel se pot evita neplăcerile rezultate din confundarea pacienților. Brățările de acest tip se confecționează din materiale ce protejează pielea. Ele nu provoacă reacții alergice și nu conțin latex.

felnőtt kórházi ráírós karszalag

Brățări din plastic cu suprafața completabilă

Brățările de acest tip au la bază vinilul moale și este ușor de folosit care  totodată este extrem de durabil și rezistent. Brățările pot fi inscripționate chiar și cu pix, astfel pacienții adulți pot fi identificați ușor. Brățările sunt confecționate din material antialergic.

felnőtt kórházi zsebes karszalag

Brățări din plastic cu buzunar

În ”buzunarul” acestui tip de brățări se poate introduce o etichetă cu datele importante ale pacientului (numele, data nașterii, numele mamei și numărul de asigurare socială). Astfel se pot evita neplăcerile rezultate din confundarea bolnavilor.

gyerek kórházi műanyag karszalag

Brățări din plastic cu suprafata completabilă – mărime bebeluși

Sunt brățări de calitate superioară destinate pentru identificarea pacienților copii. Suprafața brățărilor poate fi inscripționată cu pix sau marker. Aceste brățări speciale sunt recomandate pentru spitale, clinici private și unități sanita

kórházi zsebes karszalag gyerek

Brățări din plastic cu buzunar – mărime bebeluși

Sunt brățări de calitate superioară destinate pentru identificarea pacienților copii și asigură confort pacienților copii, respectiv nou-născuții pot fi identificați ușor cu ajutorul acestor brățări. De brățări se pot atașa datele importante ale pacientului, scrise pe hârtie.

kórházi karszalag rendelés

Brățări din plastic pentru spitale – Mame și bebeluși

Acest tip de brățări se recomandă în special spitalelor și maternităților clinicilor private. Cu ajutorul lor pot fi identificați ușor nou-născuții, respectiv mamele. Astfel, se poate evita ușor confundarea copiilor.